• /
  • Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'dan yeniyıl mesajı

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'dan yeniyıl mesajı

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yeniyıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

"2020 yılının son gününde bir yılı daha geride bırakmanın hüznü ve yeni bir yılın başlangıcı ile şevk ve heyecan içerisindeyiz. 2020 yılı bizlere bir çok afet ve tüm dünyanın boğuştuğu bir salgın hastalık getirdi. İnsanlık olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. İnsanların eşinden, dostundan, anne-babasından ayrı kaldığı bu dönemde birlik ve beraberliğe, karşılıklı saygı ve sevgiye daha fazla ihtiyacımız var. Özellikle risk grubunda bulunan vatandaşlarımızın bu dönemde daha fazla yardıma ihtiyacı olmuştur. Belediye olarak vadandaşlarımızın her türlü ihtiyacında yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

2021 yılının ülkemize, İlçemize sağlık ve huzur getirmesini Yüce Mevla'dan diler, salgın hastalığın ve afetlerin başta ülkemiz olmak üzere insanlıktan uzak olmasını diliyor, saygılar sunuyorum."dedi.