• Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Mekke'nin fethi ve Yeniyıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Mekke'nin fethi ve Yeniyıl dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında "31 Aralık Mekke'nin fethinin mübarek olmasını, 2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2022 yılı daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, dayanışma duygularının güç kazanacağı, dostluk, barış ve kardeşlik ikliminin tüm dünyaya egemen olacağı bir yıl olması temennisiyle size, ailenize ve sevdiklerinize mutluluk getirmesini diliyorum." dedi.

#MekkeninFethi

#YeniYıl2022