• 3. Etap TOKİ Konutları anahtar teslimi yapıldı

3. Etap TOKİ Konutları anahtar teslimi yapıldı

3. Etap Toki konutlarının anahtar teslimini Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım hak sahiplerine teslim etti ve konuşmasında şunları söyledi.

" Bozkurt Mahallemizde başladığımız 3. Etap TOKİ'nin anahtar teslimini gerçekleştirdik. Hak sahiplerimizin mutluluğunu gözlerinde gördük. Dairelerimiz son derece güzel oldu. Allah devletimize zeval vermesin. İlçemize kazandırılan vizyon projelere desteklerinden ötürü Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ederken, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a ve ekibine, Kırıkkale Milletvekilimiz Sn. Ramazan Can'a, TOKİ teşkilatımıza, Belediye Personelimize ve emeği geçenlere de ilçem, halkım adına teşekkür ediyorum. " dedi.